Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Lietussargs" by Ellena R. Landara ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Lietussargs

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Lietussargs
  • Author : Ellena R. Landara
  • Release Date : January 27, 2019
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 5219 KB

Description

Ellena R. Landara (1987) ir publicējusi darbus Japānā un ASV, taču viņas pirmā grāmata – romāns “Digitālo neaizmirstulÄ«Å”u lauks” – iznāca Apgādā Zvaigzne ABC. Autore ir ieguvusi maÄ£istra grādu orientālistikā Latvijas Universitātē, divus gadus mācÄ«jusies augstskolā Japānā. Ellena zina piecas valodas. Viņas aizrauÅ”anās ir mÅ«zika, Austrumi, galda spēles, ceļojumi un cilvēces nākotne. Fantāzijas žanra stāsts jaunieÅ”iem “Lietussargs” sakņojas japāņu mitoloÄ£ijā un folklorā.

Junai Ivanami ir tikai trÄ«spadsmit gadu, un viņa labprāt izbauda elpu aizraujoÅ”us un bÄ«stamus piedzÄ«vojumus grāmatu lappusēs, nevis Ä«stenÄ«bā. Taču kādā svelmainā dienā lietus sezonas vidÅ«, kad lietussargs tiek atstāts mājās, meitene negaidÄ«ti iekļūst savā dēkā, kuru pati negribot izraisa. Sākotnēji tā lÄ«dzinās murgainam sapnim, no kura meitene cer drÄ«z pamosties. Diemžēl tā nenotiek. Tāpēc Junai ir jādodas dziļi garu pasaulē, ja vien patiesi vēlas izglābt savus vecākus, kurus viņa var zaudēt pavisam. Ceļojums izrādās pārpilns ar briesmām un noslēpumiem, tajā Junai jāsastopas gan ar draudzÄ«gām un izpalÄ«dzÄ«gām bÅ«tnēm, gan viltÄ«giem un ļauniem radÄ«jumiem. Meitenei nav citas izvēles, jo viņa taču vēlas atkal bÅ«t kopā ar vecākiem savā Ä£imenē.

LaimÄ«gā kārtā Junai lÄ«dzi dodas uzticams ceļabiedrs – paÅ”apzinÄ«gais, drosmÄ«gais kaÄ·is, vārdā KrājkasÄ«te. Un tad piedzÄ«vojumi visnotaļ var sākties…


PDF Books Download "Lietussargs" Online ePub Kindle